Warning: Declaration of Walker_ExtendedTaxonomyRadio::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/customer/www/cwstudio.co.uk/public_html/wp-content/themes/sideshow-carolyn/amsterdam/extended-taxos.php on line 488

Warning: Declaration of Walker_ExtendedTaxonomyRadio::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/customer/www/cwstudio.co.uk/public_html/wp-content/themes/sideshow-carolyn/amsterdam/extended-taxos.php on line 500

Warning: Declaration of Walker_ExtendedTaxonomyRadio::start_el(&$output, $term, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/customer/www/cwstudio.co.uk/public_html/wp-content/themes/sideshow-carolyn/amsterdam/extended-taxos.php on line 513

Warning: Declaration of Walker_ExtendedTaxonomyRadio::end_el(&$output, $term, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/customer/www/cwstudio.co.uk/public_html/wp-content/themes/sideshow-carolyn/amsterdam/extended-taxos.php on line 536

Warning: Declaration of Walker_ExtendedTaxonomyDropdownSlug::start_el(&$output, $term, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/customer/www/cwstudio.co.uk/public_html/wp-content/themes/sideshow-carolyn/amsterdam/extended-taxos.php on line 565
Elizabeth House, Manchester – CW Studio, Landscape Architects, Manchester

Elizabeth House, Manchester

Elizabeth House, Manchester

A competition for the new Elizabeth House on St. Peter’s Square

The proposals include the new commercial office scheme proposed to replace Elizabeth House and the regeneration of St. Peter’s Square. A simple, unified design consisting of high quality paving materials, seating and formal lines of trees provides a setting for civic life, whilst creating a multi-functional space to support events and activities throughout the year.

Carolyn Willitts was the project landscape architect and produced the landscape graphics.

Employer: Austin-Smith:Lord

Back to Top